Tuotteet

Malla Rautaparta: Hyvän hengityksen anatomia – kuinka palauttaa hengitys tietoisuuteen

Basam Books 2019.
Opas hyvän hengittämisen poluille.
Sisältää pohdintaa tietoisen hengityksen ja meditaation yhteyksistä,
tutkittua tietoa ja kokemuksia hengityksen kokonaisvaltaisista vaikutuksista sekä käytännön harjoituksia.
Kirjan voi noutaa Manipurasta hintaan 20 €.
Postikulujen kanssa hinta 24,34 €.

DVD: Jooga, raskaus ja synnytys

Raskausajan jooga tukee hyvinvointiasi koko raskauden ajan. Se valmistaa myös synnyttämään. DVD:ssä on myös englanninkielinen selostus.

JOOGA RASKAUS JA SYNNYTYS sisältää kaksi osaa:

I Raskaus
Ensimmäinen osa sisältää joogaharjoituksia, jotka sopivat raskauteen. Harjoitusten avulla löydät kehostasi lisää tilaa kasvavalle kohdulle ja hyvälle hengitykselle. Voit helpottaa raskausajan vaivoja ja jopa ehkäistä niitä. Joogaharjoittelu johdattaa sinut aistimaan omaa kehoasi entistä herkemmin. Näin se valmistaa myös synnyttämään.

II Synnytys
Toinen osa sisältää harjoituksia, jotka soveltuvat sellaisenaan synnytykseen. Lepoasennot säästävät synnytyksen aikana voimia, levolliset liikkeet helpottavat kipua ja rentouttava hengitys auttaa jaksamaan. Dvd:n sisältämä joogaharjoittelu ei edellytä aiempaa kokemusta joogasta. Ota jooga osaksi jokaista päivää. Jo muutaman minuutin harjoittelu voi helpottaa oloa ja auttaa voimaan paremmin.

`A very beautiful and soothing DVD.` Sandra Sabatini

Julkaisun saa noudettua tai tilattua Manipuran toimipisteestä Kampista. Noutohinta  15 €, hinta lähetyskuluineen 19,34 €. Kun tilaat DVD:n maksa se Manipuran tilille  FI66 5780 3820 050515 ja ilmoita osoitteesi. Pistämme DVDn postiin heti maksun saavuttua.

manipura-dvd-kansi-suomi

up arrow flower