Yleiset ehdot

Peruutusehdot
Kun peruutat kurssin vähintään 7 päivää ennen kurssin alkua palautamme kurssimaksun, josta vähennetään 10 euron toimistokulut.

Myöhemmissä peruutuksissa (1-6 päivää ennen kurssin alkua) palautamme kurssimaksun toimistokuluilla (20 euroa) vähennettynä ainostaan lääkärintodistuksen perusteella.

Mikäli keskeytät kurssin, voimme palauttaa kurssimaksua vain lääkärintodistuksen perusteella. Tällöin palautamme käymättä jääneiden tuntien osuuden. Palautamme kurssimaksua vain peruutuspäivän jälkeisistä tunneista. Palautussummasta vähennetään toimis­tokulut 20 euroa.

Mikäli et ilmesty kurssille ja peruutat kurssin vasta kurssin alkamisen jälkeen palautamme kurssimaksua lääkäritodistuksen perusteella vain peruutuspäivän jälkeisistä tunneista. Kurssimaksua ei siis palauteta  peruutuspäivää edeltävistä kerroista. Palautuksesta vähennetään tuo 20 euron toimistokulut.

Poissaolot ja tuntien korvaaminen
Tunnin voit korvata toisella tunnilla, kun olet peruuttanut oman tuntisi vähintään 2 päivää etukäteen.
Pyri kuitenkin aina tulemaan omalle tunneillesi, sillä monet kurssimme ovat täysiä. Täynnä oleville tunneille emme ota ylimääräisiä korvaajia, sillä haluamme, että kaikilla on mukavasti tilaa harjoitella.
Jos haluat korvata tuntisi täydellä kurssilla voit kysyä peruutuspaikkaa 1-2 päivää ennen tuntia sähköpostilla tai tekstiviestillä 040 – 518 2390. Peruuttamattomia poissaoloja ei korvata.

up arrow flower